Rejseguides til de 3 græske øer Sifnos, Serifos og Milos

Går sommerferien til Grækenlands smukke øer, så besøg vores grundige og gode rejseguides til Sifnos, Serifos og Milos. Læs mere her.

Selvom vi virkelig har bestræbt os på at finde de bedste og mest autentiske opskrifter på græsk mad til denne hjemmeside, skal det ikke være nogen hemmelighed, at græsk mad nu engang smager bedst i Grækenland. Alt andet ville da også være mærkeligt. Alene det gode vejr og stemningen gør at maden bare smager bedre.

Selv holder vi meget af at besøge den græske øgruppe Kykladerne med de fine hvide huse og den autentiske græske østemning. Grækenlands mest indflydelsesrige kok, Nikolaos Tselementes, stammer i øvrigt fra kykladeøen Sifnos. Det var Tselementes der lærte de græske husmødre at lave alle de klassiske retter vi holder så meget af i dog – og som i virkeligheden altså ikke er så klassiske endda.

Fordi vi holder lige så meget af at besøge de græske øer som vi holder af at spise den græske mad, har vi lavet tre rejseguides til nogle af de efter vores mening bedste græske ferieøer: Sifnos, Serifos og Milos.

At det ikke bare er vores personlige mening, bekræftes af National Geographic, der i deres særnummer “Journeys of a lifetime” har Sifnos med på top 10-listen over verdens bedste ferierøer i selskab med eksempelvis Bahamas, Seychellerne og Fransk Polynesien. Ifølge National Geographic er Sifnos “bare en plet i havet, som man nærmest ikke kan finde på et kort. Alligevel ved man, når man er der, at der ikke findes smukkere sted i hele verden.”

Så skal du til Grækenland i almindelighed, og de tre nævnte øer i særdeleshed, så tag et kig på og lad dig inspirere af vores grundige rejseguides til Sifnos, Serifos og Milos. Vi kommer hele vejen rundt, og er ikke blege for at kalde dem Danmarks bedste rejseguides til de tre øer. Det er i hvertfald de tilbagemeldinger vi fra fra vores tilfredse læsere.

Du finder de tre rejseguides her:

– Rejseguide til Sifnos: Sifnosguide.dk

– Rejseguide til Serifos: Serifosguide.dk

– Rejseguide til Milos: Milosguide.dk