
Græsk salat
Ingredienser
En god stor portion græsk salat
- 1/2 agurk
- 4 tomater
- 1/2 grøn peberfrugt
- 1/2 rødløg
- 150-200 g feta (i blok)
- 10-12 græske Kalamata-oliven
- 4-6 spsk god olivenolie, helst græsk
- 1 1/2 spsk rødvinseddike
- 1 1/2 tsk tørret oregano
- Eventuelt salt efter behov
Vejledning
- Brug en skål til salaten, den skal ikke være for dyb eller for høj.
- Skræl den halve agurk, og skær den i ca. 1/2 cm tykke skiver.
- Skær tomaterne over på midten, så der er en
- Skær peberfrugten i ca. 3 mm tykke skiver.
- Det halve rødløg skæres i tynde skiver.
- Grøntsagerne blandes ganske let i skålen.
- Ovenpå grøntsagernes placeres oliven og feta. Fetaen skal placeres som en hel skive ovenpå.
- Der drysses med oregano, og hældes olie og eddike over.