Om GræskMad.dk

Hej og velkommen til vores side med opskrifter på lækker græsk mad. Her kan du finde opskrifter på alle de klassiske græske retter du kender fra din ferie i Grækenland.

Bag siden står Tine Vogel og Martin Wolsing. Tine har rejst i Grækenland siden 1975, og har stort kendskab til landet og den græske (mad-)kultur. Tine blandt andet besøgt 16 forskellige græske øer, og har i en periode arbejdet i Grækenland på et projekt med truede havskildpadder på det græske fastland og på de Ioniske Øer. Martin er redaktør og står for designet af siden. Martin har 20 års erfaring med at udvikle og drive netmedier

Fælles er, at vi begge elsker græsk mad – og den græske stemning og atmosfære i det hele taget. Det håber og tror vi, at der er rigtig mange andre der også er, derfor har vi besluttet at lave Danmarks bedste hjemmeside om græsk mad og madkultur. Vi håber den falder i jeres smag.

Tine og Martin har også lavet rejseguides til Grækenland samt til tre små græske øer i Kykladerne. Det er Sifnosguide.dk, Milosguide.dk og Serifosguide.dk. De er et besøg værd – både øerne og hjemmesiderne.

Privatlivspolitik

Her finder du information om cookies samt sidens privatlivspolitik.