Opskrifter

Loukoumades er græsk friturestegt bagværk serveret med rigelige mængder flydende honning, kanel og et drys hakkede valnødder. De er nemme at lave og smager godt.
Loukoumades Overall rating: ★★★★★ 5 based on 1 reviews
5 1
Den originale og meget populære græske frappé (iskaffe) som sælges på hvert eneste gadehjørne. Meget nem at lave selv.
Frappé - iskaffe Overall rating: ☆☆☆☆☆ 0 based on 0 reviews
5 1
Moussaka er den græske nationalret. Her er en rigtig lækker opskrift, der er tro mod de græske rødder og smager så selv en græker bliver imponeret.
Moussaka Overall rating: ★★★★★ 5 based on 2 reviews
5 1
Denne ret er inspireret af køkkenet på den lille græske ø Sifnos, hvor kikærter er meget brugt. En simpel vegetar-ret med masser af smag.
Sifnos-gryde Overall rating: ☆☆☆☆☆ 0 based on 0 reviews
5 1
Souvlaki betyder "lille spyd" og er en slags græsk kebab baseret på grillet svinekød. Man spiser souvlaki i et fladbrød sammen med stegte kartofler, tomater, løg og tzatziki.
Souvlaki Overall rating: ☆☆☆☆☆ 0 based on 0 reviews
5 1
Dakos er en simpel og forfriskende "fattigmands-ret" fra Kreta. Den kan nydes som forret eller som tilbehør til andre retter. Retten er baseret på godt solmodne tomater, tørt brød samt oliven og feta.
Dakos Overall rating: ★★★★★ 5 based on 1 reviews
5 1
Imam bayildi - Imamen der besvimede - er en klassiker i det tyrkiske og græske køkken. En ret der svømmer i olivenolie, og nærmest kan suges ind mellem tænderne. Virkelig velsmagende.
Imam bayildi Overall rating: ★★★★★ 5 based on 1 reviews
5 1
Virkelig velsmagende græsk spinattærte, der er nem at lave.
Spanakopita Overall rating: ★★★★★ 5 based on 2 reviews
5 1
En klassisk græsk ret der går lige godt til morgenmad, som en forfriskning i løbet af dagen eller som dessert efter maden.
Græsk yoghurt med honning Overall rating: ☆☆☆☆☆ 0 based on 0 reviews
5 1
Fakes er en god, gedigen og mættende græsk linsesuppe/gryderet, der smager af meget mere end de simple ingredienser den indeholder.
Fakes Overall rating: ☆☆☆☆☆ 0 based on 0 reviews
5 1